2. TRKA NADE

Organizator : Plućna hipertenzija Srbije i InspiredbyHOPE tim

Detalji: Mesto dešavanja: Beograd- Košutnjak

Datum: 09.05.2019. vreme 10.30 – 14h

3 trke u prirodi:

Programom je predviđeno da čitava manifestacija ima humanitarni karkter. Kompletan prihod koji se bude sakupio na događaju će biti uplaćen udruženju pacijenata ''Plućna hipertenzija Srbija – PH Srbija'' radi ostvarivanja ciljava udruženja. Inače, TRKA NADE koja se održala prošle godine, dobila je Nagradu kao najbolje realizovan projekat u Evropi u cilju podizanja svesti o Plućnoj hipertenziji! Hvala svima koji su učestvovali i tome doprineli. Nadam se da će nas ove godine biti još više!

TRKA br.1 – Trail - Porodična trka (promocija porodičnih vrednosti). Start u 12h!

Ne postoji vremenski limit za završetak trke.Dužina staze je 3.7 km (jedan krug) Staza 100 % prolazi kroz šumu (kroz pluća Beograda) i kreće se jasno obeleženom i sigurnom stazom. Okvirno vreme da se staza pređe je 35 - 45 min.

• Pravo učestvovanja imaju: porodice sa decom, ili roditelj/staratelj/rođak sa detetom ili decom, ili suprug i supruga ili brat i sestra ili momak i devojka, drug i drugarica, komšija i komšinica, kolega i koleginica..

• Vreme na trci se ne meri, može se trčati ili hodati, koliko ko može, ali je važno, da svi oni koji krenu zajedno, moraju zajedno i proći kroz cilj! Nije važno ko je prvi, važno je da trku prođu zajedno.

TRKA br 2. – Trail – Timska trka ( promocija zajednice). Start u 12h!

Ne postoji vremenski limit.Dužina staze je 6 km i 100% prolazi kroz šumu, kreće se šumskom, jasno obeleženom i sigurnom stazom. Okvirno vreme potrebno da se staza pređe je oko 1h-1:30h

• Pravo učestvovanja imaju: timovi. Tim mora biti sastavljen od najmanje 2 člana! Tim može biti sačinjen od zaposlenih u okviru kompanije, ili sastavljen od prijatelja, ili trkački tim, ili tim doktora, pravnika... 😊…svaki tim mora da ima minimum 2 člana, nije postavljena gornja granica koliko tim može da ima članova!. Biće vezani jedni za drugog i stići će onoliko brzo koliko i njihov najslabiji član. Promocija zajedništva, prijateljstva, izdržljivosti, drugarstva, tradicije.

• Vreme na trci se ne meri! Može se trčati ili hodati, koliko ko može, ali je važno, da svi oni koji krenu zajedno, moraju zajedno i proći kroz cilj! Nije važno ko je prvi, važno je da trku prođu i završe zajedno!

TRKA br 3. “Kao malo vode na dlanu” – Trka sa preprekama u prirodi, namenjena deci do 10 god. Start u 13h!

Okvirno vreme potrebno da bi se ova trka prešla je oko 20 minuta

• Propozicije: Na trci imaju pravo da učestvuju otac/mama/rođak/staratelj, sa decom uzrasta do 10 godina! Svi koji se prijave na TRKU 1, i ispunjavaju starosni uslov, automatski mogu učestvovati i na trci 3! Otac/mama/rođak/staratelj će na početku trke dobiti punu čašu vode, koju će morati da nosi tokom cele trke. Kada se trka završi, daće svom detetu da popije ono što je u čaši ostalo. Staza ima oblik “osmice” – simbol beskonačnosti, “kao malo vode na dlanu”, odnosno važnost maksimalnoj posvećenosti i usresređenosti ka svojoj deci.

U toku same manifestacije održaće se i programi iz Edukacije o prirodi, Đubretiringa, Mini sajma knjiga…Svi su DOBRODOŠLI!

S obzirom da je čitava manifestacija humanitarnog karaktera, i da će se sav prihod uplatiti udruženju pacijenata ''Plućna hipertenzija Srbija'', obezbedili smo za prvih 300 prijavljenih, posebne Humanitarne Startne pakete NADE.

Humanitarni Startni paket uključuje:

  • Aktivnu univerzalnu dryfit trkačku PH majcu,
  • Startni broj,
  • Finišersku medalju,
  • Diplomu (za decu do 14 godina),

Pre, za vreme i nakon trke obezbeđeno je:

  • Osveženje na stazi i nakon trke, voda, voće, gricalice slane i slatke…,
  • šatori za presvlačenje i odlaganje garderobe,
  • ručak u prirodi
  • info i brošure (flajere), učestvovanje na trkama, na tribinama, edukaciji, mini sajmu knjiga, đubretiringu…
  • Info pult

Za sve učesnike sa Humanitarnim startnim paketom, koji završe bilo koju od 3 trke obezbeđene su i unikatne Medalje i Diplome, a za najmnogobrojniju kao i za najsimpatičniju porodicu i tim, kao i za tim koji sakupi najviše đubreta, obezbeđeni su pehari!

Prijava za Humanitarni Startni paket je OBAVEZNA putem linka:

Humanitarni Startni paket se dobija uz uplatu kotizacije od 1.500 dinara. Kompletan iznos od Humantarnih startnih paketa, će biti uplaćen direktno Udruženju Pacijenata Plućna hipertenzija Srbija, kao pomoć Udruženju. Plaća se uplatnicom u Pošti, Banci ili on line, najkasnije 9 dana pre trke, odnosno do 30.04.2020. god.

OBAVEZNO učešće u univerzalnoj PH majci koja se dobija u okviru startnog paketa!!!

Primalac:

Plućna Hipertenzija Srbija

Bul. Crvene Armije 11b/13

11070 Novi Beograd

Svrha:

Kotizacija za TRKU NADE

Iznos: 1.500 dinara

Račun: 160- 439746-38    BANCA INTESA

Poziv na broj : Mobilni telefon učesnika

Za decu ispod 10 godina u pratnji roditelja/staratelja/rođaka koji su uplatili Humanitarni Startni paket, Startni paket - BESPLATAN + knjiga iznenađenja :) !

Obavezno je potrebno popuniti prijavu za svakog člana, uključujući i decu!

Preuzimanje Startnih paketa na dan trke 09.05 u periodu od 10h do 11:30!

 

http://www.phserbia.rs/ .

Info i prijave na e-mail:   officephserbiamail.com

ili na telefon 060 333 8 342 Mirko