headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     33. Beogradski maraton V - BG

     33. Beogradski maraton V - SO

     28. Novosadski maraton - rez.

     27. Podgori;ki maraton

     24. Crnovrški polumaraton

     Kragujevački polumaraton

    2. Čačanski polumaraton

    XIV Ultramaraton - Palić 

    13. Somborski maraton

    Trka "Mala sveta gora"

    11. NS noćni polumaraton

    41. Somborski polumaraton - Virt.

    7. VPŠ NS trka za dečji osmeh

    Srebrno jezero polumaraton 

    25. Niški zimski maraton

    Golaći trčali na Dorćolu

    3. Zimski noćni polumaraton

 

 

 

Trka Patrijarha Pavla u Rakovici

Proteklog vikenda u okviru manifestacije "Rakovičko leto" Gradska opština Rakovica po drugi put organizovala trku pod nazivom Trka Patrijarha PavlaTrka se sastojala od polumaratona, trasom dugačkog 21.1 km i trke zadovoljstva dužine 5.3 km. Obe trke počele su ispred zgrade Opštine Rakovica, dok je finiš bio kod Manastira Rakovica. 

Za polumaraton prijavilo se više od 750 takmičara iz zemlje i regiona. Prvi je kroz cilj prošao Saša Stolić (1.17, 54), drugo mesto osvojio je Miloš Dajević, dok je treći bio Nenad Živković. Od takmičarki prva je bila Nora Trklja (1.29,28), druga Tamara Čanković, treća Sanja Ćulafić. Svi učesnici koji su prošli kroz cilj dobili su i medalje za učešće na ovoj sportskoj manifestaciji koja je dobila i blagoslov Manastira Rakovica. 
Svoje predstavnike na ovoj sportskoj manifestaciji imao je i Atletsko rekreativni klub "Somaraton" SomborNajbolji plasman je ostvario Lazar Rišar kome ni izuzetno toplo vreme nije smetalo da postigne lični rekord i veoma zapaženo vreme 1.28,00 minPolumaraton su istrčali i Ilija Zvekanov, Milan Kovačić, Tijana Odobašić, Dejana Butorac, Miloš Stambolija i Arpad ŠarkeziU trci zadovoljstva učestvovao je Aleksandar Krneta
Član ARK Somaraton Miloš Kesić iskoristio je kratak boravak u Americi gde je u blizini San Franciska oprobao se i u jednom Trail (brdskom) polumaratonu. Na ovoj zahtevnoj stazi u generalnom plasmanu zauzeo je deseto mesto, a u svojoj starosnoj drugo mesto. 

  ARK SOMARATON - Sombor 2020.

2020. godina koja je za Somaraton počela vatrometom i punim srcima zbog jubileja - desetogodisnjice postojanja nastavila se kao i svima na jedan drugačiji ni malo lep način. Somaratonci ne bi se tako zvali da svojom energijom, voljom i maratonskom upornošću i ovu godinu ipak učine koliko god je moguće nezaboravnom. Čekamo neku novu, lepšu godinu da zameni ovu na koju se nećemo puno osvrtati sem na neke od ovako lepih momenata.   Trke 2020. god.      -      Trkačka Liga Somaraton 2020.
 
Prvi deo
 
Drugi deo

 

 

   34. Beogradski maraton

   Zrenjaninski maraton

        Unos rezultata

        Plasman 2021. godina

        Plasman 2020. godina

        Plasman 2019. godina.

        10. Najbržih 2020. godina.

 

               

                 Klub 100 maratona