headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     35. Beogradski maraton

     42. Somborski polumaraton

     19. Osječki polumaraton

     29. Novosadski polumaraton

     7. Kruševački polumaraton

     8 VPŠ za Dečji osmeh

     Srebrno jezero - polumaraton

     5. Zimski noćni polumaraton

     Božićna trka Kula

 

 

 

Somaratonci najmasovniji na 6. trci prijateljstva u Kuli, 07.06.2014.

U subotu 07. juna 2014. godine održana je 6. Ulitimate Nutrition Trka prijateljstva u Kuli. Za samo 5 godina koliko se održava ova trka je postala veoma posećena, a po učešću elitnih tamičara po mnogima je ovo jedna od najačih i najbržih trka u Srbiji. Na ovogodišnjem izdanju trke učešće je uzelo preko 350 trkača.

Na trasi od 6 kilometara trijumfovao je Saša Stolić iz Lazarevca, inače prošlogodišnji pobednik Somborskog polumaratona a pobednica medju dama je bila Anet Nemet iz Subotice.

Članovi atletsko rekreativnog kluba ''Somaraton'' iz Sombora, bili su ubedljivo najbrojniji na ovoj trci, na kojoj su 22 somborska dugoprugaša uzela učešće. Najbrži od Somboraca je bio Josip Major koji je u ukupnom plasmanu, najboljih trkača iz Srbije, zauzeo 7 mesto.

Trku su uspešno istrčali i Miloš Kesić, Mirko Erdelji, Dragan Kolarić, Siniša Stojanović, Aleksandar Marković, Arpad Šarkezi, Lazar Rišar, Stojan Miljević, Ilija Zvekanov, Svetislav Zvekanov, Marijana Vuković, Vesna Bogišić, Tijana Odobašić, Mladen Ardalić, Ivan Janković, Jelena Stanimirović, Boško Jerković, Aleksandar Krneta, Simana Matković, Sandra Marković i Damir Marković.

42. S O M B O R S K I  P O L U M A R A T O N   -   08.05.2022.

 


        Unos rezultata

        Plasman 2022 godina

        Plasman 2021. godina

        Plasman 2020. godina

        Plasman 2019. godina.

 

               

                 Klub 100 maratona