headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     12. Novosadski noćni maraton

     12. Trka Prijateljstva Kula

     34. Beogradski maraton

     Ultra trail Tara Planina

     1. Zrenjaninski maraton

     Mem. trka Dragutin Tomašević

     Trka CARICA 2021 M.Stapar

     Srebrno jezero polumaraton

     Božična trka u Kuli

 

 

 

Somaratonci najmasovniji na 6. trci prijateljstva u Kuli, 07.06.2014.

U subotu 07. juna 2014. godine održana je 6. Ulitimate Nutrition Trka prijateljstva u Kuli. Za samo 5 godina koliko se održava ova trka je postala veoma posećena, a po učešću elitnih tamičara po mnogima je ovo jedna od najačih i najbržih trka u Srbiji. Na ovogodišnjem izdanju trke učešće je uzelo preko 350 trkača.

Na trasi od 6 kilometara trijumfovao je Saša Stolić iz Lazarevca, inače prošlogodišnji pobednik Somborskog polumaratona a pobednica medju dama je bila Anet Nemet iz Subotice.

Članovi atletsko rekreativnog kluba ''Somaraton'' iz Sombora, bili su ubedljivo najbrojniji na ovoj trci, na kojoj su 22 somborska dugoprugaša uzela učešće. Najbrži od Somboraca je bio Josip Major koji je u ukupnom plasmanu, najboljih trkača iz Srbije, zauzeo 7 mesto.

Trku su uspešno istrčali i Miloš Kesić, Mirko Erdelji, Dragan Kolarić, Siniša Stojanović, Aleksandar Marković, Arpad Šarkezi, Lazar Rišar, Stojan Miljević, Ilija Zvekanov, Svetislav Zvekanov, Marijana Vuković, Vesna Bogišić, Tijana Odobašić, Mladen Ardalić, Ivan Janković, Jelena Stanimirović, Boško Jerković, Aleksandar Krneta, Simana Matković, Sandra Marković i Damir Marković.

  ARK SOMARATON - Sombor 2020.

2020. godina koja je za Somaraton počela vatrometom i punim srcima zbog jubileja - desetogodisnjice postojanja nastavila se kao i svima na jedan drugačiji ni malo lep način. Somaratonci ne bi se tako zvali da svojom energijom, voljom i maratonskom upornošću i ovu godinu ipak učine koliko god je moguće nezaboravnom. Čekamo neku novu, lepšu godinu da zameni ovu na koju se nećemo puno osvrtati sem na neke od ovako lepih momenata.   Trke 2020. god.      -      Trkačka Liga Somaraton 2020.
 
Prvi deo
 
Drugi deo