headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     12. Novosadski noćni maraton

     12. Trka Prijateljstva Kula

     34. Beogradski maraton

     Ultra trail Tara Planina

     1. Zrenjaninski maraton

     Mem. trka Dragutin Tomašević

     Trka CARICA 2021 M.Stapar

     Srebrno jezero polumaraton

     Božična trka u Kuli

 

 

 

33.Atletska trka Kanjiža, 09.08.2014.    >>> Rezultati           

SOMARATONCI NAJBROJNIJI I NAJBRŽI U KANJIŽI – APSOLUTNA POBEDA I 5 PEHARA!

ark somaratonU subotu 09.08.2013. održana je 33. Međunarodna atletska trka u Kanjiži,  na deonici dugoj 9 km, na kojoj je somborska maratonska ekspedicija ostvarila odlične rezultate i bila najuspešnji klub na ovoj trci. Učešće 13 članova Atletsko rekrativnog kluba ’’Somaraton’’ na ovoj trci, koja spada među najstarije u našoj zemlji, bilo je i više nego uspešno, a takođe treba napomenuti da su  ‘’Somaratonci’’ bili najbrojniji klub na ovoj trci!

Za ove odllične rezultate rezultate pobrinuli su se Josip Major, koji je pobedio na ovoj trci čime je nastavio seriju pobeda ove godine.  Dobre rezultate nastavlja Đuka Čeljuska legenda trčanja u Somboru koji je zauzeo 4.mesto u apsolutnom plasmanu i prvo u svojoj kategoriji. Miloš Kesić i Lazar Rišar su osvojili treća mesta u svojim kategorijama. Prijatno iznenađenje kod dama je priredila Simana Matković, koja je osvojila pehar za treće mesto u kategoriji.

Ostali članovi ARK „Somaraton“ koji su istrčali trku su  Ilija Zvekanov, Arpad Šarkezi, Stojan Miljević, Siniša Stojanović, Aleksandar Marković, Dragan Kolarić, Mirko Erdelji i Damir Marković.

  ARK SOMARATON - Sombor 2020.

2020. godina koja je za Somaraton počela vatrometom i punim srcima zbog jubileja - desetogodisnjice postojanja nastavila se kao i svima na jedan drugačiji ni malo lep način. Somaratonci ne bi se tako zvali da svojom energijom, voljom i maratonskom upornošću i ovu godinu ipak učine koliko god je moguće nezaboravnom. Čekamo neku novu, lepšu godinu da zameni ovu na koju se nećemo puno osvrtati sem na neke od ovako lepih momenata.   Trke 2020. god.      -      Trkačka Liga Somaraton 2020.
 
Prvi deo
 
Drugi deo