headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     35. Beogradski maraton

     42. Somborski polumaraton

     19. Osječki polumaraton

     29. Novosadski polumaraton

     7. Kruševački polumaraton

     8 VPŠ za Dečji osmeh

     Srebrno jezero - polumaraton

     5. Zimski noćni polumaraton

     Božićna trka Kula

 

 

 

19. Dunavski polumaraton - Apatin, 18.10.2014.                         

Rezultati:  gen.plasman    -   Kategorije   -   Studenti

U subotu je u Apatinu održan 19. Dunavski polumaraton koji je na trasi od 21 kilometar okupio 318 trkača iz desetak država. Po vetrovitom i toplom vremenu, koje nije baš bilo idealno za vrhunske rezultate, pobedu je odneo Danijel Fak iz Našica, Republika Hrvatske, inače ovogodišnji pobednik Somborskog polumaratona.

Članovi Atletsko rekrativnog kluba „Somaraton“ i na ovoj trci bili su jedna od najmasovnijih ekipa. Čak 17 Somaratonaca je uspešno istrčalo 21 kilometar ostvarivši vredne rezultate. U konkurenciji ekipa – tim ’’Somaraton 1’’ koji su činili Đuka Čeljuska, Miloš Kesić, Damir i Aleksandar Marković, osvojio je pehar za treće plasirani tim na polumaratonu.

U pojedinačnoj konkurenciji Đuka Čeljuska je sa vremenom 1:22:28 bio sedmi u generalnom plasmanu i prvi u svojoj kategoriji, Arpad Šarkezi je takođe osvojio prvo mesto u svojoj kategoriji. Miloš Kesić je drugi u svojoj kategoriji, a Vesna Bjelan i Damir Marković su u svojim kategorijama osvojili treće mesto.

Polumaraton u Apatinu su istrčali i Ivan Janković, Boško Jerković, Lazar Rišar, Stojan Miljević, Tijana Odobašić, Aleksandar Krneta, Kolarić Dragan, Fridrih Balint, Dragan Trkulja, Siniša Stojanović i Milenko Popić.

Ovog vikenda bio je i Amsterdam maraton. Predstavnik ARK Somaratona bio je Miroslav Vidojević i uspešno je istrčao polumaraton.

42. S O M B O R S K I  P O L U M A R A T O N   -   08.05.2022.

 


        Unos rezultata

        Plasman 2022 godina

        Plasman 2021. godina

        Plasman 2020. godina

        Plasman 2019. godina.

 

               

                 Klub 100 maratona