headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     33. Beogradski maraton V - BG

     33. Beogradski maraton V - SO

     28. Novosadski maraton - rez.

     27. Podgori;ki maraton

     24. Crnovrški polumaraton

     Kragujevački polumaraton

    2. Čačanski polumaraton

    XIV Ultramaraton - Palić 

    13. Somborski maraton

    Trka "Mala sveta gora"

    11. NS noćni polumaraton

    41. Somborski polumaraton - Virt.

    7. VPŠ NS trka za dečji osmeh

    Srebrno jezero polumaraton 

    25. Niški zimski maraton

    Golaći trčali na Dorćolu

    3. Zimski noćni polumaraton

 

 

 

19. Dunavski polumaraton - Apatin, 18.10.2014.                         

Rezultati:  gen.plasman    -   Kategorije   -   Studenti

U subotu je u Apatinu održan 19. Dunavski polumaraton koji je na trasi od 21 kilometar okupio 318 trkača iz desetak država. Po vetrovitom i toplom vremenu, koje nije baš bilo idealno za vrhunske rezultate, pobedu je odneo Danijel Fak iz Našica, Republika Hrvatske, inače ovogodišnji pobednik Somborskog polumaratona.

Članovi Atletsko rekrativnog kluba „Somaraton“ i na ovoj trci bili su jedna od najmasovnijih ekipa. Čak 17 Somaratonaca je uspešno istrčalo 21 kilometar ostvarivši vredne rezultate. U konkurenciji ekipa – tim ’’Somaraton 1’’ koji su činili Đuka Čeljuska, Miloš Kesić, Damir i Aleksandar Marković, osvojio je pehar za treće plasirani tim na polumaratonu.

U pojedinačnoj konkurenciji Đuka Čeljuska je sa vremenom 1:22:28 bio sedmi u generalnom plasmanu i prvi u svojoj kategoriji, Arpad Šarkezi je takođe osvojio prvo mesto u svojoj kategoriji. Miloš Kesić je drugi u svojoj kategoriji, a Vesna Bjelan i Damir Marković su u svojim kategorijama osvojili treće mesto.

Polumaraton u Apatinu su istrčali i Ivan Janković, Boško Jerković, Lazar Rišar, Stojan Miljević, Tijana Odobašić, Aleksandar Krneta, Kolarić Dragan, Fridrih Balint, Dragan Trkulja, Siniša Stojanović i Milenko Popić.

Ovog vikenda bio je i Amsterdam maraton. Predstavnik ARK Somaratona bio je Miroslav Vidojević i uspešno je istrčao polumaraton.

  ARK SOMARATON - Sombor 2020.

2020. godina koja je za Somaraton počela vatrometom i punim srcima zbog jubileja - desetogodisnjice postojanja nastavila se kao i svima na jedan drugačiji ni malo lep način. Somaratonci ne bi se tako zvali da svojom energijom, voljom i maratonskom upornošću i ovu godinu ipak učine koliko god je moguće nezaboravnom. Čekamo neku novu, lepšu godinu da zameni ovu na koju se nećemo puno osvrtati sem na neke od ovako lepih momenata.   Trke 2020. god.      -      Trkačka Liga Somaraton 2020.
 
Prvi deo
 
Drugi deo

 

 

   34. Beogradski maraton

   Zrenjaninski maraton

        Unos rezultata

        Plasman 2021. godina

        Plasman 2020. godina

        Plasman 2019. godina.

        10. Najbržih 2020. godina.

 

               

                 Klub 100 maratona