headerimg01
headerimg02
headerimg03

7. Vršačka trka uz stepenice - 26.05.2019.

Prijavi se  https://trka.rs/event/130/  

Više informacija  http://vak1926.net/

 

11.Trka Prijateljstva Kula 15.06.2019.

Od danas 01.05.- 31.05.2019. Sartnina je 1300 rsd. Trke na 5km, 10km i štafeta 2x5km M/Ž Prijavi se oseti strast trčanja, energiju, druženje, prijateljstvo... Svi ali svi smo u ovoj priči koja traje 11 godina s jednim jedinim ciljem, podići svest šta znači trčanje kao sport, rekreacija, način života. Povezati sve u jednu trku, događaj može jedino Kula. Deca, elita, veterani, vojska, policija, masovnost, ljubav, energija, prijateljstvo, razumevanje, humanost, lepota trčanja, života... Jedino što priznajemo su dela, realizacija. Pokazujemo to na delu 15.06.2019. Neviđena medalja na ovim prostorima, sjajna Asics majica, najduži nagradni fond u Srbiji i u regionu (novčane + robne) na prvom mestu poštovanje prema svim trkačima od 1 do poslednjeg i mnogo toga još. Za sve koji počinju i one elitne, vrhunske Kula čeka 👐 i s velikim ❤️ Mi nemamo nikakvu zaleđinu, mi smo ljudi koji vole i žive trčanje. Vidimo se! Dobro došli! Prijavi se: https://trka.rs/event/118/       >>> Startna lista


SOMARATONCI ZAPOČELI NOVU SEZONU! - Beograd, 22.02.2015.

Ove godine članovi Atletsko rekreativnog kluba ’’Somaraton’’ iz Sombora novu trkačku sezonu započeli su nešto ranije nego prethodnih godina. Razlog tome bilo je učešće na 2. Panorama maratonu u Beogradu koji se trčao pored rečnih obala našeg glavnog grada. Kišovito i veoma vetrovito vreme nije sprečilo da se na trci pojavi više stotina trkača koji su uzeli učešće na maratonskoj ili polumaratonskoj distanici. Pobednik maratonske trke je Nenad Živković iz Beograda, dok je na polumaratonu trijumfovao Saša Stolić iz Lazarevca.

Novu sezonu u Beogradu od Somaratonaca su započeli Tijana Odobašić koja je bila i najbrža od  Somboraca sa svojim novim ličnim rekordom na 21 km, a polumaraton su takođe završili i Aleksandar Krneta, Miroslav Vidojević i Siniša Stojanović.

Inače Panorama maraton Beograd je deo novo osnovane trkačke lige Elite15, koju čini pet trka, a treća trka ove serije je i naš ’’domaći’’ Somborski polumaraton koji će se ove godine održati 17. maja.


PODRŠKA 40. S O M B O R S K O G  P O L U M A R A T O N A

 

40. Somborski polumaraton