headerimg1
headerimg10
headerimg2
headerimg3
headerimg5
headerimg6
headerimg7
headerimg8
headerimg9

     41. Somborski polumaraton - Virt.

    7. VPŠ Novosadska trka za dečji osmeh

    Srebrno jezero polumaraton 

    25. Niški zimski maraton

    Golaći trčali na Dorćolu

    3. Zimski noćni polumaraton

 

27. Podgorički maraton : 08.nov.2020.

>>> Kompletne informacije


>>> Kompletne informacije


Usled situacije povodom virusa KOVID- 19, memorijana trka „Dragutin Tomašević-2020″ koja je bila u planu za 23.05.2020 odložena je za 25.07.2020, i za istu važe sve dosadašnje prijave kao i sve ostale propozivije vezano za sam dan održavanja trke.


Propozicije


Zbog vanredne situacije Vršački atletski klub 1926 bio je prinudjen da odloži datum Trke uz stepenice Vršac 2020 i da pomeri trku za 23.08.2020 godine.

>>> Detaljne informacije


Novi termin Beogradskog maratona je 18.10.2020.

>>> Kompletne informacije

 

 

Treći “Vivia Run&More Weekend” festival od 17. do 19. jula

Kao što smo vas obavijestili u telefonskom pozivu, dostavljamo vam ponudu za treći "Vivia Run&More Weekend" festival koji će se kao prvi veći regionalni trkački festival poslije pandemije korona virusa, održati u Banja Luci od 17. do 19. jula, 2020 godine.

Organizacioni tim je odlučio da izađe u susret školama trčanja, atletskim klubovima i svim timovima tako što će sve grupne prijave (od 10 i više trkača) vrati na cijenu "first minute" prijava. 

Što bi značilo da polumaratonska prijava iznosi 30 BAM (15 €) a prijave za timske 10K i 5K trke iznose 20 BAM (10 €) po trkaču/osobi.

Ukoliko odlučite da prijavite vašu ekipu, molimo vas da ispunite fajl(ove) : 5km - Grupna prijava10 km - Grupna prijava - 21 km - Grupna prijava. Odaberete trke na koje prijavljujete trkače, nakon što ih ispunite, pošaljete mi ih nazad na adresu :

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Trkači mogu da biraju jednu od tri ponuđene trke. Tim može prijaviti svoje trkače na bilo koju od ponuđenih trka i dobiti "first minute" cijenu, dok god prijavljuje 10 ili više trkača.

Više informacija o samom festivalu i stazama možete naći na https://www.runandmore.org/ , slobodno pitajte šta god vas interesuje.

Želimo još da obavijestimo sve trkače koji odluče da dođu na naš festival i učestvuju na istom, naš organizacioni tim može im izaći u susret i pomoći oko pronalaska smještaja u Banja Luci.


Srdačan pozdrav i lijep ostatak dana,
Saradžić Aleksandar, 
Support MC    


  Aktivnosti članova kluba  -  Ultramaratoni i maratoni   -   Polumaratonci 2019.   - Somaratonci na pobedničkim postoljima   -   Trkačka liga SoMaraton  -  Fotografi.

AKTIVNOSTI ČLANOVA ARK SOMARATON

TRKE 2019. U ORGANIZACIJI ARK SOMARATON.

40. SOMBORSKI POLUMARATON

U nedelju 19. maja održan je jubilarni 40. Somborski polumaraton  koji je ujedno bio i prvenstvo države u polumaratonu. Grad Sombor je ceo vikend bio gost velikom broju trkača iz više od deset država sa celog Evropskog kontinenta. Kroz ciljnu ravninu protrčalo je 1.014 trkača u trkama na 21 kilometar, 7 kilometara i trci štafeta 3 x 7 kilometara.

>>> Čitaj dalje